Όταν ο 78χρονος Σεραφείδης έκανε «πλονζόν» σε φιλανθρωπικό αγώνα (vid)

Η ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω των social media έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα εντυπωσιακό βίντεο του 78χρονου Στέλιου Σεραφείδη από φιλική αναμέτρηση παλαίμαχων.

Σε μία συγκινητική ανάρτηση προχώρησε το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ λίγες ώρες μετά τον θάνατο του παλαίμαχου τερματοφύλακα της «Ένωσης», Στέλιου Σεραφείδη.

Συγκεκριμένα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εκλιπών να αγωνίζεται κάτω από τα γκολποστ σε ένα φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων, το οποίο είχε λάβει χώρα στην Πάρο πριν 9 χρόνια, ανάμεσα στον Νηρέα και την ΑΕΚ

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Σεραφείδης, αν και 78 χρονών πραγματοποίησε μια δύσκολη επέμβαση με εντυπωσιακό «πλονζόν», αποδεικνύοντας ότι παρόλο που πέρασαν τα χρόνια, η τέχνη του τερματοφύλακα δεν ξεχνιέται έτσι εύκολα.

Δείτε το βιντεάκι με την σχετική λεζάντα που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Εις μνήμην του μεγάλου «κίπερ», το βίντεο με το εντυπωσιακό «πλονζόν» του (τότε) 78χρονου Στέλιου Σεραφείδη στη φιλική αναμέτρηση παλαιμάχων – για φιλανθρωπικό σκοπό – της 18ης Νοεμβρίου 2013, ανάμεσα στον Νηρέα και την ΑΕΚ, η οποία είχε διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς-Πάρου με τη συμβολή του Μάκη Αγγελόπουλου, τότε διοικητικού στελέχους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα, ο νυν διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ BC είχε αγωνιστεί στο ματς με τη φανέλα του Νηρέα του νησιού, με το οποίο διατηρεί διαχρονικά άρρηκτη σχέση (το στιγμιότυπο από το sportcyclades).
#AEKBC»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από