Γιαννίκης – «Ο Σεραφείδης έδειξε τι σημαίνει αγάπη για την ΑΕΚ»

Γιαννίκης – «Ο Σεραφείδης έδειξε τι σημαίνει αγάπη για την ΑΕΚ»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για τον Στέλιο Σεραφείδη.

Θλίψη «σκόρπισε» στην οικογένεια της ΑΕΚ, η είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Δικέφαλου, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Με το άκουσμα της είδησης του χαμού του θρύλου της  Ένωση άπαντες από το εσωτερικό της ομάδας, και όχι μόνο έσπευσαν να στείλουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, τον τεχνικό διεθυντή της ομάδας Αντρέα Δημάτο και τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Τσιντώτα και Ούγκεν Βράνιες, την «σκυτάλη» πήρε ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο τεχικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για τον θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη αναφέροντας πως αποτελεί ένα τεράστιο παράδειγμα, που αφήνει μεγάλα χνάρια για τους νεότερους.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Σεραφείδη. Μια τεράστια μορφή, μια τεράστια προσωπικότητα για την ΑΕΚ. Έδειξε τι πάει να πει αγάπη προς την ΑΕΚ σε όλη του τη ζωή. Αποτελεί τεράστιο πρότυπο για όσους είναι στην ΑΕΚ. Αποτελεί ένα τεράστιο παράδειγμα, που αφήνει μεγάλα χνάρια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ