Απίστευτο τι συμβαίνει με τον Λεμπρόν Τζέιμς! (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βλέπει το «Space Jam» να μην έχει απήχηση στους κριτικούς, τόσο συνολικά όσο κα ατομικά, με τον ίδιο να διεκδικεί «χρυσό» βατόμουρο».

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι μόνο μπασκετμπολίστας, αλλά πολυσχιδής προσωπικότητα. Επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, προσφάτως δε γι’ άλλη μια φορά και ηθοποιός.

Ο «Βασιλιάς» πρωταγωνίστησε στο Sequel του «Space Jam» με τίτλο, «Space Jam A New Legacy» και δεν τα πήγε και πολύ καλά υποκριτικά. Μάλιστα τόσο η ταινία όσο κι ο ίδιος είναι υποψήφιοι για… χρυσά βατόμουρα.

Τα «χρυσά βατόμουρα» προηγούνται πάντα των Όσκαρ και είναι το ακριβώς αντίθετό τους. Απονέμονται σε όλους τους χειρότερους συντελεστές και παραγωγές.

Ο ΛεΜπρόν είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για χειρότερη ανδρική ερμηνεία. Μαζί του βρίσκονται οι Σκοτ Ίστγουντ (Dangerous), Μπεν Πλατ (Dear Evan Hansen) και Μαρκ Γουόλμπεργκ (Infinite).

Το Space Jam A New Legacy» συγκαταλλέγεται μεταξύ των χειρότερων ταινιών μαζί με τις «Diana the Musical» (The Netflix Version), «Infinite», «Karen» και «The Woman in the Window».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από