«Ο ΛεΜπρόν δύσκολα θα μείνει στους Λέικερς έτσι όπως είναι τα πράγματα»

«Ο ΛεΜπρόν δύσκολα θα μείνει στους Λέικερς έτσι όπως είναι τα πράγματα»

Για το μέλλον του ΛεΜπρόν Τζέιμς και την πιθανότητα να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Λέικερς την επόμενη σεζόν, μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ, Τσαρλς Όκλεϊ.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν παρουσιάζουν και την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο, με το μέλλον του ΛεΜπρόν Τζέιμς στην ομάδα της Καλιφόρνια να είναι αβέβαιο, σύμφωνα με τον Τσαρλς Όκλεϊ.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο «βασιλιάς» δεν θα αντέξει άλλο την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και θα μετακομίσει σε άλλες Πολιτείες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τσαρλς Όκλεϊ για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Όταν έχεις τον ΛεΜπρόν στην ομάδα σου δεν μπορείς να είσαι κακός. Όταν ήταν στο Κλίβελαντ δεν ήταν ποτέ κακή η ομάδα. Από τις 25 νίκες όταν πήγε εκεί έφτασαν στις 55.

Είπε ότι χρειάζεται σουτέρ γύρω του, αλλά δεν είναι μόνο το σουτ. Είναι η ενέργεια, τα προβλήματα στο rotation. Όλοι στην ομάδα χρειάζονται την μπάλα.

Έχουν 4 Hall of Famers και χάνουν από κακές ομάδες. Ο στόχος του ΛεΜπρόν είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα και το βλέπω δύσκολο να παραμείνει με αυτές τις συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ