Φοβερός ο Τσίου: Προέβλεψε και τις νίκες Βραζιλίας και Βελγίου (vid)

Ο γκουρού του 10.gr προέβλεψε τις νίκες της Βραζιλίας επί του Μεξικού και του Βελγίου επί της Ιαπωνίας και χάρισε χρήματα σε όσους τον ακολούθησαν – Στο αποψινό Mundial live θα δώσει τα προγνωστικά του για τα Σουηδία-Ελβετία (17:00) και Κολομβία-Αγγλία (21:00)

Τρελαίνει… κόσμο ο Τσίου με τα προγνωστικά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας! Ο στοιχηματικός αναλυτής του 10.gr τίναξε ξανά την μπάνκα στον αέρα και έστειλε για μια ακόμα φορά τον κόσμο στο ταμείο! Εχει… χρεοκοπήσει τις στοιχηματικές εταιρίες ο Τσίου και συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα χρήματα σε όσους ακολουθούν τις εμπνεύσεις τους.

Χθες, ο Τσίου προέβλεψε σωστά τις δύο ισοπαλίες στο Ρωσία-Ισπανία αλλά και στο Δανία-Κροατία. Σήμερα, ο σκύλος-γκουρού του Μουντιάλ, προέβλεψε τη νίκη του Βελγίου επί της Ιαπωνίας και τη νίκη της Βραζιλίας επί του Μεξικού. Η Σελεσάο και οι Κόκκινοι Διάβολοι επιβεβαίωσαν στο χορτάρι τις επιλογές του Τσίου και σας έστειλαν στο ταμείο!

Δείτε τις χθεσινές προβλέψεις του Τσίου για τις σημερινές αναμετρήσεις. Ο Τσίου δεν… μασάει και χαρίζει χρήματα στον κόσμο. Ο Τσίου είναι το αντίδοτο στην κρίση!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί στο Mundial live που ακολουθεί με τους Γιώργο Χελάκη και Βαγγέλη Μπραουδάκη, ο «γκουρού» θα δώσει τα προγνωστικά του για τα Σουηδία-Ελβετία (17:00) και Κολομβία-Αγγλία (21:00)

tsiou

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από