Ο Μπαπέ «αντέγραψε» το γκολ του Ροναλντίνιο, απέναντι στην ίδια ομάδα και στο ίδιο γήπεδο! (vid)

Είναι σοκαριστικό. Ο Κιλιάν Μπαπέ όχι απλώς σημείωσε ένα πανομοιότυπο γκολ με του Ροναλντίνιο, αλλά το έκανε και κόντρα στην ίδια ομάδα, στο ίδιο γήπεδο!

Ο Κιλιάν Μπαπέ σκόραρε δις στη νίκη την Παρί Σεν-Ζερμέν απέναντι στην Γκινγκάμπ με 3-1 το περασμένο Σάββατο (18/08) και αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή της ομάδας του στην αναμέτρηση. Το δεύτερο γκολ του 19χρονου ήταν υπέροχο, καθώς ντρίμπλαρε κάμποσους αμυντικούς των γηπεδούχων και τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για να γράψει το τελικό σκορ.

Ένα γκολ, που, όμως, έχει ιδιαίτερη αξία για ένα διαφορετικό και απρόσμενο λόγο. Είναι τόσο απίστευτο, που δεν γίνεται να μην υποθέσουμε ότι ήταν προμελετημένο από την πλευρά του Γάλλου επιθετικού.

Τι έχει συμβεί; Το γκολ του Μπαπέ είναι σχεδόν πανομοιότυπο με εκείνο που είχε πετύχει ο Ροναλντίνιο με τη φανέλα της Παρί τη σεζόν 2002-2003 και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου, απέναντι στην ίδια ομάδα και στο ίδιο γήπεδο! Μάλιστα, εκείνο το τέρμα είχε ψηφιστεί το κορυφαίο της αγωνιστικής περιόδου στη Ligue 1.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ανήρτησε η πρωταθλήτρια Γαλλίας:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από