Γκινγκάμπ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

Γκινγκάμπ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

Με πρωταγωνιστές του Κιλιάν Μπαπέ και Τζιανλουίτζι Μπουφόν, η Παρί Σεν-Ζερμέν έκανε την ανατροπή κόντρα στην Γκινγκάμπ και πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 στο πλαίσιο της Ligue 1.

Δύσκολη νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Γκινγκάμπ, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να επικρατεί με 3-1 στη 2η αγωνιστική της Ligue 1. Πρωταγωνιστές των Παριζιάνων ήταν ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις στη διάρκεια του (κακού) πρώτου ημιχρόνου της ομάδας του, ενώ δεν είχε καμία ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε από τον Νολάν Ρου στο 20′, έπειτα από σοβαρό λάθος του Μπερνέντε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Νεϊμάρ εκείνος που ισοφάρισε με ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι στο 53′, το οποίο κέρδισε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, με τον Μπαμπέ να πετυχαίνει δύο γκολ στο 82′ και στο 90′ για να γράψει το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας του. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε το πρώτο τέρμα του με κοντινό πλασέ, μετά από πάσα του Ντι Μαρία, και το δεύτερο με υπέροχο τσίμπημα μετά από ασίστ του Νεϊμάρ.

Η Παρί αγωνίστηκε δίχως τους Καβάνι, Βεράτι και Κουρζαουά, και έδειξε να δυσκολεύεται στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως τα «αστέρια» της ήταν εκεί για να διασφαλίσουν ότι θα πάρει το δεύτερο «τρίποντο» σε ισάριθμα ματς, δίνοντας συνέχεια στο δυναμικό ξεκίνημά της στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν: Μπουφόν, Μπερνέντε, Τιάγκο Σίλβα, Νταγκμπά, Μαρκίνιος, Μενιέ, Ενκουνκού, Ραμπιό, Γουεά, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ