ΟΦΗ: Η απαίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου για γκολ (vid)

Η απαίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου για περισσότερα και πιο άμεσα τελειώματα των φάσεων, ήταν έκδηλη στη σημερινή (07/12) προπόνηση του ΟΦΗ. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Σε 12 αγωνιστικές, 9 γκολ. Δεν τη λες και ιδανική την επιθετική επίδοση του ΟΦΗ σε αυτό το πρώτο στάδιο της επιστροφής του στη Super League. Ο Νίκος Παπαδόπουλος το βλέπει και προφανώς, θέλει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Στο πλαίσιο αυτό ανήκει και η απαίτηση του Έλληνα τεχνικού για πιο άμεσα σουτ, πιο άμεσα τελειώματα γενικότερα.

Το δελτίου Τύπου των Κρητικών καθιστά σαφές πως αυτό είπε στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης (07/12), ενώ γίνεται εμφανές και από το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε ότι επέβαλλε στους ποδοσφαιριστές να εκτελούν με την πρώτη επαφή στις διάφορες ασκήσεις.

Αυτά, δύο 24ωρα πριν ο ΟΦΗ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Γεντί Κουλέ (09/12, 17:15), στοχεύοντας φυσικά σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πράσινους του Γιώργου Δώνη.

Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι τραυματίες Χρήστος Αραβίδης και Μανώλης Μπολάκης, ενώ η επόμενη έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (8/12), στο τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από τη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από