Ρονάλντο – Ατλέτικο – Μία σχέση αγάπης και… μίσους (pic, vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους «16» του Champions League και το «10» κάνει μία αναδρομή στα «χαστούκια» που έχει δώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στους «ροχιμπλάνκος».

Μπάχαλο. Η UEFA τα έκανε… μαντάρα με την κλήρωση. Και τελικά η διαδικασία είχε και δεύτερο… part. Οι περισσότερες ομάδες έκαναν τα παράπονα τους, η UEFA κλείστηκε στη γωνία και τελικά η κλήρωση έγινε και πάλι, βγάζοντας ακόμα πιο «καυτά» ζευγάρια.

Ένα από αυτά είναι το Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και πρόσωπο του ζευγαριού είναι φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο λόγος; Το παρελθόν του Πορτογάλου σούπερ σταρ με την Ατλέτικο.

Μία σχέση αγάπης και… μίσους. Ο 36χρονος έχει «πληγώσει» όσο κανένας άλλος τους «ροχιμπλάνκος». Είναι ο φόβος και ο τρόμος της Ατλέτικο επί ημερών Τσόλο Σιμεόνε.

Συνολικά, ο Ρονάλντο έχει αγωνιστεί απέναντι στην Ατλέτικο 35 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο απολογισμός; 25 γκολ και 9 ασίστ, που σημαίνει 34 γκολ/ασίστ σε 35 αναμετρήσεις! Επικό που δείχνει ξεκάθαρα την… πελατειακή σχέση των δύο πλευρών.

Πόσες φορές έχει αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στο Champions League ο Ρονάλντο και πόσες την έχει… τεζάρει; 5/5! Τέσσερις με τη Ρεάλ και μία με τη Γιουβέντους, σε εκείνο το επικό χατ τρικ που είχε πετύχει στη ρεβάνς του Τορίνο.

Ακόμα ένα φοβερό στοιχείο, είναι το γεγονός πως με τον Τσόλο Σιμεόνε στον πάγκο, η Ατλέτικο έχει δεχτεί συνολικά τέσσερα χατ τρικ. Και τις τέσσερις φορές ο «θύτης» ήταν ο Ρονάλντο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από