Επίσημο – Θα επαναληφθεί η κλήρωση του Champions League! (pic)

Επίσημο – Θα επαναληφθεί η κλήρωση του Champions League! (pic)

Με επίσημη ανακοίνωση η UEFA γνωστοποίησε πως η κλήρωση για τη φάση των «16» του Champions League θα επαναληφθεί!

Έγινε και αυτό! Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Champions League θα επαναληφθεί! Τα τραγικά λάθη της UEFA και η πίεση πολλών συλλόγων έφεραν τη μεγάλη απόφαση και έτσι η κλήρωση για τη φάση των «16» θα γίνει και πάλι μετά από αυτήν του Europa Conference League.

Με επίσημη ανακοίνωση, η UEFA παραδέχτηκε τα λάθη της και γνωστοποίησε πως η διαδικασία της κλήρωσης του Champions League θα επαναληφθεί στις 16:00. Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, η UEFA έκανε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία μεγάλα λάθη που οδήγησαν στην απόφαση της επανάληψης.

Αρχικά, η UEFA έβαλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ίδιο pot με τη Βιγιαρεάλ την οποία αντιμετώπισε στους ομίλους. Φυσικά και αυτό δεν γίνεται, κάτι που βγάζει αυτομάτως off τη διαδικασία.

Ωστόσο η UEFA δεν έμεινε εκεί. Η Λίβερπουλ ήταν επίσης στο pot της Ατλέτικο Μαδρίτης την οποία είχε στον ίδιο όμιλο. Ίδιο λάθος με αυτό της Γιουνάιτεντ, το οποίο απλώς δεν αποκαλύφθηκε λόγω της τύχης.

Και τέλος, ο λόγος που οι «κόκκινοι διάβολοι» φωνάζουν περισσότερο αυτή τη στιγμή. Το μπαλάκι της Γιουνάιτεντ δεν ήταν στους πιθανούς αντιπάλους της Ατλέτικο, κάτι που ουσιαστικά έριξε την ομάδα του Ράγκνιγκ στην Παρί Σεν Ζερμέν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ