Δίλημμα στον Παναθηναϊκό πριν το ντέρμπι: Τι θα γίνει με τη θέση του ξένου;

Δίλημμα στον Παναθηναϊκό πριν το ντέρμπι: Τι θα γίνει με τη θέση του ξένου;

Η αποχώρηση του Άντριου Άντριους από τον Παναθηναϊκό, φέρνει τον Χρήστο Σερέλη μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε επιτέλους να απαλλαχθεί από το «βαρίδι» του Άντριου Άντριους. Ο Αμερικανός ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, για να αποτελέσει μια καλή λύση στα γκαρντ του «τριφυλλιού», ωστόσο άμεσα έγινε ξένο σώμα στην ομάδα, καθώς δεν εντάχθηκε ποτέ στο σχεδιασμό και τα πλάνα του Ντέγιαν Ράντονιτς και όλο αυτό το διάστημα παρέμενε παροπλισμένος.

Οι εμβόλιμες προσθήκες παικτών που καταλάμβαναν θέσεις ξένων, δημιούργησε υπεραριθμία στο κομμάτι αυτό, με τον Άντριους να… θυσιάζεται για να βρει θέση στο ρόστερ ο Ντουέιν Μπέικον. Τελικά μετά από πολλές διαβουλεύσεις και αρνήσεις του παίκτη να συνεργαστεί με τους «πράσινους», χρειάστηκε η παρέμβαση τόσο της Euroleague όσο και της Ένωσης Παικτών (ΕLPA), για να λυθεί μετά από αρκετούς μήνες το θέμα και να αποχωρήσει ως ελεύθερος ο Αμερικανός λαμβάνοντας το πλήρες ποσό του συμβολαίου του συν το buy out του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε 14χρονο Έλληνα!

Πλέον ο Παναθηναϊκός, και ειδικότερα ο κόουτς Σερέλης, μετά την εξέλιξη αυτή καλείται να αποφασίσει ποιον από εκείνους που βρίσκονταν μέχρι στιγμής εκτός λίστας για τις εγχώριες διοργανώσεις, θα συμπεριλάβει ως ξένο στο πράσινο ρόστερ μετά τη θέση που άνοιξε.

Οι δύο παίκτες μεταξύ των οποίων φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα, ο Έλληνας τεχνικός, είναι ο Ματ Τόμας και ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο καθένας έχει τα ξεχωριστά του χαρακτηριστικά και μπορεί να προσθέσει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι των «πρασίνων», με τον Λιθουανό να δείχνει αυτήν τη στιγμή να έχει ένα προβάδισμα, σε σχέση με τον Αμερικανό, ο οποίος είναι η νεότερη προσθήκη στην ομάδα (μαζί με τον Δημήτρη Αγραβάνη).

Τα στατιστικά του Τόμας στην Euroleague:

Τα στατιστικά του Γκριγκόνις στην Euroleague:

Ο Γκριγκόνις είναι πιο πολυδιάστατος στο παιχνίδι του και μπορεί να συνεισφέρει σε περισσότερα στοιχεία, σε σχέση με τον Τόμας, ο οποίος ωστόσο διαθέτει ένα «φαρμακερό» σουτ, που μάλλοβ δεν έχει κανένας άλλος στο ρόστερ των «πρασίνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ