Αλμερία – Μπαρτσελόνα 0-2: Σόου του Φερμίν Λόπεθ και νίκη για τους Καταλανούς

Αλμερία – Μπαρτσελόνα 0-2: Σόου του Φερμίν Λόπεθ και νίκη για τους Καταλανούς

Έχοντας τον Φερμίν Λόπεθ σε εξαιρετική μέρα σκοράροντας δύο φορές, η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Αλμερία με 2-0.

Μια… επαγγελματική νίκη πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αλμερία, επικρατώντας με 2-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Τσάβι ήταν ο Φερμίν Λόπεθ, με τον νεαρό μέσο να σημειώνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ στο 14ο λεπτό κάνοντας το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Σε παρόμοιο στυλ και το δεύτερο μέρος, με τον Λόπεθ να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 67′ και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λας Πάλμας έμεινε ισόπαλη 2-2 με την Μπέτις στα Κανάρια Νησιά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21′ με αυτογκόλ του Μάρμολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27′ σε 1-1 με τον Άλεξ Σουάρες. Ο Αγιόζε Πέρεθ έδωσε ξανά τα ηνία στην Μπέτις στο 49′, με τον Μολέιρο να κάνει το 2-2 στο 64′.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ