Ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι 50 χρόνια φίλοι -Τι κάνει τη σχέση τους τόσο ισχυρή;

Ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι 50 χρόνια φίλοι -Τι κάνει τη σχέση τους τόσο ισχυρή;

Κατά τη διάρκεια των κοινών συνεντεύξεών τους, ο Πατσίνο και ο Ντε Νίρο δεν ντρέπονται να δείξουν τα αληθινά τους συναισθήματα - γελούν, αγκαλιάζονται και λένε «σ' αγαπώ» ο ένας στον άλλο.

Γνωρίστηκαν στα μαθήματα θεάτρου στα εργαστήρια της Stella Adler στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όταν και οι δύο ξεκινούσαν.

«Ο Αλ κι εγώ γίναμε φίλοι με τα χρόνια, κάναμε παρέα κατά καιρούς, μιλούσαμε για τη δουλειά, τη ζωή, τα κορίτσια, ανταγωνιζόμασταν άγρια ο ένας τον άλλον για ρόλους. Η καριέρα του Αλ εκτοξεύτηκε με τον Νονό. Εγώ έπαιξα τον νεαρό Βίτο Κορλεόνε στο Ο Νονός Μέρος ΙΙ. Με άλλα λόγια, έπαιξα τον πατέρα του Αλ και ο Αλ με θαυμάζει από τότε».

Ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι φίλοι εδώ και 50 χρόνια. Tι κάνει, άραγε, τον δεσμό τους τόσο ισχυρό;

Δυο γεμάτες ζωές

Η σχέση τους καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα για την αγάπη και τη φιλία στο Χόλιγουντ που ο ανταγωνισμός κάνει τα ανθρώπινα συναισθήματα γεννιούνται αλλά να μη διαρκούν πολύ.

Έχουν περάσει και οι δύο από πολλά στάδια τόσο μέσα από την καριέρα τους όσο και από τις ζωές τους (από την αφάνεια στην κορυφή, έρωτες, πάθη, αποτυχίες, απώλειες, μωρά στα 80 τους) παρόλα αυτά εξακολουθούν να αποτελούν ο ένας το στήριγμα και την έμπνευση του άλλου.

Photo: Wikimedia Commons

Όσα τους ενώνουν

Τόσο ο Πατσίνο όσο και ο Ντε Νίρο μεγάλωσαν στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1940. Ήταν και οι δύο παιδιά χωρισμένων γονέων, και οι δύο παρακολούθησαν σχολή υποκριτικής και θαύμαζαν και οι δύο τους ίδιους ταλαντούχους ηθοποιούς όπως ο Μάρλον Μπράντο και ο Τζέιμς Ντιν.

Αργότερα, και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους ως ηθοποιοί με μεγάλους ρόλους σε «γκανγκστερικές» ταινίες: Ένας από τους πρώτους ρόλους του Πατσίνο ήταν ο ρόλος του Μάικλ Κορλεόνε στον Νονό (1972), ενώ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύθηκε τον Τζον «Τζόνι Μπόι» Τσιβέλλο στο Κακόφημοι Δρόμοι (1973).

Μαζί σε τέσσερις ταινίες

Όταν συναντήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1960 στη Νέα Υόρκη, ήταν και οι δύο νεαροί, πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί που μόλις είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους. Η μαγεία μεταξύ των δύο ηθοποιών στην οθόνη είναι τόσο έντονη και οι ρόλοι τους τόσο συγκλονιστικοί, που μπορεί να φαίνεται ότι τους έχουμε δει να παίζουν μαζί σε πλήθος ταινιών.

Στην πραγματικότητα, το Ο Ιρλανδός (2019) είναι μόλις η 4η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν μαζί οι Πατσίνο και Ντε Νίρο, οι άλλες 3 είναι η Ένταση (1995), το Ου Φονεύσεις (2008) και Ο Νονός ΙΙ (1974) όπου δεν είχαν καν κοινές σκηνές.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ