Παναθηναϊκός : Έμεινε ΟΑΚΑ ο Παππάς!

Παναθηναϊκός : Έμεινε ΟΑΚΑ ο Παππάς!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 28χρονο σούτινγκ γκαρντ.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος παππάς, ο οποίος συμφώνησε οριστικά να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πράσινους, οι οποίοι ανακοίνωσαν επίσημα την παραμονή του στην ομάδα.

Ο 28χρονος γκαρντ θα παραμείνει για ακόμα δυο χρόνια στο ΟΑΚΑ, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει πρόσφατα με ανάρτησή του στο Instagram.

Συγκεκριμένα έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς έχει αποδεχθεί την πρόταση για διετές κλειστό συμβόλαιο αντί 1,5 εκ ευρώ κάτι βέβαια που είχαν δρομολογήσει παίκτης και ομάδα εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει δυο προτάσεις στον παίκτη ζητώντας του να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά είχε συναντήσει… τοίχο. Ο Παππάς είχε αρνηθεί, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που θεωρούσε πως ο παίκτης θα έπρεπε να είναι πιο διαλλακτικός.

Μετά τις διαφωνίες της περασμένης εβδομάδας το κλίμα άλλαξε ριζικά, οι δυο πλευρές βρήκαν πολλά «σημεία επαφής» και απλώς οι εξελίξεις με την υπόθεση Παπαπέτρου έφεραν λίγο πίσω χρονικά το θέμα της ανανέωσής του.

Την ίδια στιγμή ο μάνατζέρ του βρισκόταν στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει το Σάμερ Λιγκ και επήλθε καθυστέρηση στη σύνταξη των συμβολαίων, όπου καθορίστηκαν οι επιμέρους όροι της συμφωνίας με τα πριμ στόχων και τις υποχρεώσεις του παίκτη απέναντι στην ομάδα.

Αφού λοιπόν ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια οι δυο πλευρές συμφώνησαν οριστικά και πολύ σύντομα η ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Mάλιστα με την ανανέωση αυτή ο Νίκος Παππάς θα κλείσει 7 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ