Ματσάρα στο Μοντερέι

Ματσάρα στο Μοντερέι

Bet builder από το ματς Ολλανδία-Μαρόκο. Over 2.5 γκολ και από δυο φάουλ να κάνουν ο Ελ Αϊναουί και ο Ντούμφρις με 4.00 απόδοση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η σημερινή μέρα για τους “32” του Μουντιάλ και οι διαιτητές μόνο καρτολάγνοι δεν είναι. Παραλίγο να μας πάρει ο ύπνος στο Νότια Αφρική – Καναδάς και ευτυχώς η καλύτερη ομάδα πέρασε με late goal στην επόμενη φάση. Τραγικός ο Πινέιρο που έβγαλε το ματς με μόλις δυο κάρτες ενώ είχε μαρκαρίσματα για 4-5 αλλά είπαμε, ο τύπος έχει μπάρμπα στην Πορτογαλία και σφυρίζει…

Βραζιλία – Ιαπωνία

Ένας διαιτητής που σφυρίζει πολύ και δυο ομάδες που τρέχουν, πιέζουν και μαρκάρουν πολύ. Καρτολαγνικά δεν μπορείς να τον πιάσεις. Από την άλλη και οι δύο σκόραραν σε όλα τους τα ματς, ενώ πέρσι ήρθαν σε ένα φιλικό 3-2 υπέρ των Ιαπώνων. Goal/Goal θα πάρω στο 1,95.

Βet builder με 3.75 με ένα φάουλ για Βινίσιους, Κασεμίρο, Χιρόκι Ίτο και Ντόαν με Over 1.5 γκολ και Over 1.5 κερδισμένο για τον “κλόουν” Βίνι.

Γερμανία – Παραγουάη

Άσσο με Over 2.5 γκολ στο 1.95 θα παίξω μιας και οι Γερμανοί θα πρέπει να σοβαρευτούν σιγά σιγά, αφού κάθε ματς ελλοχεύει, που λέει και ο Ραγκάτσης, κινδύνους.

Bet builder με Άσσο, να κάνει δύο φάουλ ο καρατέκα Κάσερες, να κερδίσει δυο φάουλ ο Ενμέτσα και ένα φάουλ να κερδίσει ο Κίμιχ με 3.50 απόδοση.

Ολλανδία – Μαρόκο

Πως γίνεται αυτό το ματς στο Μοντερέι, οι μπουκ να θεωρούν ότι δεν θα μπουν γκολ δεν μπορώ να το καταλάβω. Το Μαρόκο έχει γκολ σε όλα του τα πρώτα ημίχρονα και μάλιστα νωρίς. Με την Βραζιλία έβαλε γκολ στο 21ο λεπτό, με τη Σκωτία στο 2ο λεπτό και με την Αϊτή είχαμε ημίχρονο με 2-2 σκορ. Οι Ολλανδοί με δέκα γκολ έβγαλαν τους ομίλους και μόνο στο ματς με την Ιαπωνία είχε ημίχρονο 0-0, σ’ ένα ματς που έληξε 2-2 τελικά. Γκολ και στα 2 ημίχρονα με 1.87 απόδοση θα πάρω σ’ ένα ματς που αν τους πεις παίξτε ελεύθερα χωρίς να σκεφτείτε ότι είναι ματς των “32” του Μουντιαλ, ίσως λήξει και Over 7.5 γκολ.

Bet builder από το ματς. Over 2.5 γκολ και από δυο φάουλ να κάνουν ο Ελ Αϊναουί και ο Ντούμφρις με 4.00 απόδοση.

Ένα στατιστικό που δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι με την Ολλανδία είναι ότι τα ματς της έχουν πάρα πολλά φάουλ. Κάνει 22 φάουλ μέσο όρο ενώ κερδίζει και άλλα 12 περίπου σε κάθε ματς, δηλαδή είναι στα 34 φαουλ γενικά. Το Μαροκο κερδίζει 14 φάουλ και κάνει άλλα 10.5 φάουλ μέσο όρο, είναι δηλαδή στα 25 φάουλ κοντά. Αξίζει και με το παραπάνω αυτό το 4.00 που βλέπω στο Over 28.5 φάουλ στον αγώνα να παιχτεί μόνο του και το Over 29.5 φάουλ στο 4.90 μιας και δεν θα κάνει μεγάλη υπέρβαση ο Σαμπάιο με τα 21-22 φάουλ που έχει μέσο όρο στα ματς του. Το Μαρόκο και η Ολλανδία έβγαλαν συνολικά στους ομίλους τέσσερα πέναλτι σε έξι αγώνες, είτε υπέρ είτε κατά. Το πεναλτι στο 3.40 και τα δυο πέναλτι στο 15.00 αξίζει να παιχτούν.


Προγνωστικά Μουντιάλ 2026

Το δελτίο μου

Βραζιλία – Ιαπωνία: Goal/Goal @ 1.95

Γερμανία – Παραγουάη: 1 & Over 2.5 @ 1,95

Ολλανδία – Μαρόκο: Goal και στα δυο ημίχρονα @ 1.87

Bet builder 1

Βραζιλία – Ιαπωνία: Over 1.5 & να κάνουν ένα φάουλ ο Βινόσιους, ο Κασεμίρο, ο Χιρόκι Ίτο και ο Ντόαν και δυο κερδισμένα φάουλ από Βινίσιους @ 3.75

Bet Builder 2

Γερμανία – Παραγουάη: 1 & να κάνει δυο φαουλ ο Κάσερες, να κερδισει δυο φάουλ ο Ενμέτσα και ένα φαουλ να κερδίσει ο Κίμιχ @ 3.50

Bet Builder 3

Ολλανδία – Μαρόκο: Over 2.5 γκολ, να κάνουν δυο φάουλ ο Αϊναουί και ο Ντούμφρις @ 4.00

Statistic Bets

Ολλανδία – Μαρόκο: Over 28.5 φάουλ @ 4.00

Ολλανδία – Μαρόκο: Over 29.5 φάουλ @ 4.90

Πεναλτολάγνικο ματσάκι

Ολλανδία – Μαρόκο: Πέναλτι @ 3.40

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ