Εκπλήξεις Σκίμπε: Μέσα Μπάρκας, τρία 10άρια, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης!

Εκπλήξεις Σκίμπε: Μέσα Μπάρκας, τρία 10άρια, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης!

To10.gr αποκαλύπτει την ενδεκάδα που ανακοίνωσε ο Γερμανός ομοσπονδιακός πριν από λίγο, αλλά και τι είπε για την πρεμιέρα της Εθνικής στο Nations League, κόντρα στην Εσθονία!

Η νέα Εθνική είναι εδώ. Και με αλλαγές. Πολλές και σημαντικές, σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr. Πριν από λίγη ώρα ο Μίκαελ Σκίμπε μίλησε στους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τους εξήγησε τη σημασία της αναμέτρησης με την Εσθονία (21:45, Live από to10.gr), αλλά παράλληλα τους ανακοίνωσε και την 11άδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τους Εσθονούς. Ενδεκάδα στην οποία υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, που δείχνουν ότι η… νέα Εθνική αλλάζει πρόσωπο, αλλά και πρόσωπα.

Ο Σκίμπε, λοιπόν, αποφάσισε να παρατάξει την εθνική με ένα ιδιότυπο 4-2-3-1, με… τρία 10άρια!

Στο τέρμα, λοιπόν, ο Καρνέζης φαίνεται ότι χάνει την αδιαμφισβήτηση έως και φέτος θέση του. Ο Σκίμπε επέλεξε τον Μπάρκα για βασικό, κάτι που αποφάσισε σήμερα, καθώς είχε αμφιβολίες για τον «1».

Στην άμυνα ο Βασίλης Τοροσίδης θα επιστρέψει στο δεξί άκρο, το δίδυμο Παπασταθόπουλος, Μανωλάς δεν αλλάζει και αριστερά θα πάρει θέση ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Μπροστά τους θα πάρουν θέση οι Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, με τον παίκτη του Ολυμπιακού, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, να κάνει το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Στη μεσοεπιθετική τριάδα, ο Σκίμπε επέλεξε τρία δεκάρια, τους Φορτούνη, Μάνταλο και Πέλκα, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να ξεκινάει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου!

Στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι «πρέπει να δείξουμε από σήμερα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το Nations League και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στο Euro και έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε από αυτή τη διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ