To «θαύμα» του Έρικσεν: Ο ευρωπαϊκός Τύπος για το περιστατικό που συγκλόνισε (Pics)

To «θαύμα» του Έρικσεν: Ο ευρωπαϊκός Τύπος για το περιστατικό που συγκλόνισε (Pics)

Πρωτοσέλιδο στις κορυφαίες εφημερίδες της Ευρώπης είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν με το σύνολο του Τύπου να κάνει λόγο για ένα θαύμα ενώ στέκεται και στην επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών που παίζουν αδιάκοπα.

Συγκλονισμένος είναι ακόμη ο πλανήτης από την περιπέτεια του Κρίστιαν Έρικσεν που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο Δανός άσος απέφυγε τα χειρότερα χάρη στην άμεση παρέμβαση των γιατρών και ελπίδα όλων πλέον είναι να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα.

Όπως είναι λογικό, οι κορυφαίες αθλητικές (και όχι μόνο) εφημερίδες της Ευρώπης είχαν πρώτο θέμα τον Έρικσεν και στο σύνολό τους κάνουν λόγο για ένα θαύμα. Παράλληλα βέβαια εκφράζεται έντονα και ο προβληματισμός για την ακραία επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών που ειδικά στην εποχή της πανδημίας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

«Έχουμε τους Πρωταθλητές του Euro. Τους Γιατρούς», αναφέρει η «Marca» το δικό της πρωτοσέλιδο με την «AS» να είναι στο ίδιο μήκος κύματος ενώ η «Mundo Deportivo» έχει τίτλο, «Σώθηκε» αναφερόμενη φυσικά στον Έρικσεν.

Στην Αγγλία η «Daily Star» κάνει λόγο για το «θαύμα στο χορτάρι», η «Mirror» επίσης για θαύμα, όπως και η «Sunday People».

«Telegraph», «Mail», «Times» και «Express» επίσης εστιάζουν στον ποδοσφαιριστή αλλά και τους γιατρούς ενώ στην Ιταλία η «Gazzetta dello Sport» έχει τίτλο «Σε περιμένουμε» όσον αφορά τον Έρικσεν και την Ίντερ με την «Corriere dello Sport» να κάνει λόγο για θαύμα.

Η γαλλική «L’ equipe» κάνει λόγο για έναν αγώνα για την ζωή, όσον αφορά το περιστατικό με τον Έρικσεν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ