ΠΑΟΚ : Ενρίκε ημίχρονο, Ουάρντα τελικό!

ΠΑΟΚ : Ενρίκε ημίχρονο, Ουάρντα τελικό!

Ο Ενρίκε ήταν αυτός που ξεκίνησε την προετοιμασία στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ουάρντα είναι αυτός που μείνει τελικά στην ομάδα.

Από την αρχή του καλοκαιριού είχε προκύψει ένα δίλημμα στον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να διαλέξει ποιον από τους Ενρίκε ή Ουάρντα θα κρατήσει για την επόμενη σεζόν, καθώς στο ρόστερ υπήρχε ένας παραπάνω ξένος.

Και ενώ ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που ξεκίνησε την προετοιμασία του Δικέφαλου γεμάτος όρεξη και διάθεση για να καθιερωθεί στην ομάδα, τελικά ετοιμάζεται να πάει δανεικός στην Αστάνα και ο Αιγύπτιος φαίνεται να κερδίζει τη θέση του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ενρίκε δεν έπεισε τον Λουτσέσκου ότι μπορεί να κάνει τις δουλειές που θέλει από τους πλάγιους επιθετικούς. Έτσι όταν έφτασε τις τελευταίες μέρες πρόταση από την Αστάνα για να τον πάρει δανεικό για ένα χρόνο, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η συμφωνία. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Καζακστάν θα πάρει τον Βραζιλιάνο για έναν χρόνο (σήμερα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία) και στο δανεισμό θα υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 5 εκ. ευρώ.

Όσο για τον Ουάρντα; Ο Αιγύπτιος διαθέτει ταλέντο και ποιότητα, αλλά πρέπει να μπορέσει να το εντάξει αρμονικά στο σύνολο του ΠΑΟΚ, κάνοντας κι άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πειθαρχία που ζητάει ο Λουτσέσκου και στην τακτική προσέγγιση των αγώνων.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Ουάρντα και στο χέρι είναι πλέον να την αρπάξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ