«Ντου» οπαδών του ΠΑΟ στον τελικό του Survivor! (vids)

«Ντου» οπαδών του ΠΑΟ στον τελικό του Survivor! (vids)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν... ντου στον χώρο όπου θα μεταδοθεί σε λίγη ώρα ο τελικός του Survivor, με ύβρεις, απειλές και... «Αλαφούζο πούλα»!

Ξεφεύγει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στα διοικητικά των Πράσινων. Με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να κάνουν πράξη τις… απειλές τους πως θα πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση. Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, περίπου 20 κουκουλοφόροι οπαδοί του ΠΑΟ βρέθηκαν στο Αλσος Βεΐκου, όπου διεξάγεται ο τελικός του Survivor.

Εκεί δεν βρέθηκαν, βεβαίως, για να δουν τον τελικό του γνωστού παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, αλλά για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφουζου από τον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι οπαδοί πέταξαν μπουκάλια και αντικείμενα προς το μέρος όπου διαξέται ο τελικός, φωνάζοντας συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Η ένταση διήρκεσε αρκετά λεπτά, με τους άνδρες ασφαλείας του χώρου να προσπαθούν να εμποδίσουν τους διαμαρτυρόμενους οπαδούς, που συνέχισαν για αρκετά λεπτά να «στολίζουν» τον Γιάννη Αλαφούζο με υβριστικά συνθήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ