GM Μάλαγα: «Στηρίζουμε μέχρι… θανάτου τον Κατσικάρη»

Ο General Manager της Ουνικάχα Μάλαγα, Χουάνμα Ροντρίγκεθ, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Φώτης Κατσικάρης έχει την αμέριστη στήριξη της διοίκησης.

Η Ουνικάχα Μάλαγα δεν τα πηγαίνει αρκετά καλά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τα… σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι του Φώτη Κατσικάρη.

Ο Ισπανικός σύλλογος είναι στη 12η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 7-10, ενώ μπορεί να κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Basketball Champions League, όμως στο πρώτο ματς της φάσης ηττήθηκε από την Κλουζ.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ομάδας, καθώς όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο GM της Μάλαγα, Χουάνμα Ροντρίγκεθ, τον στηρίζουν με κλειστά μάτια.

Οι δηλώσεις του Χουάνμα Ροντρίγκεθ:

«Ο Φώτης είναι ο προπονητής μας. Το λέω έτσι. Τον στηρίζουμε και είμαστε μαζί του. Στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Είναι ο πρώτος που έχει στεναχωρηθεί και δουλεύει για να ανατρέψει την κατάσταση.

Τον στηρίζουμε μέχρι… θανάτου, τον ακούμε και προσπαθούμε να του βρούμε λύσεις για την παρούσα κατάσταση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι ο προπονητής μας και θα είμαστε μαζί του.

Είναι επαγγελματικό το άθλημα και ξέρουμε πως πάει η κατάσταση. Εάν βλέπαμε ότι η ομάδα δεν τον ακολουθούσε, τότε θα ψάχναμε λύσεις νωρίτερα. Είναι ο πρώτος που ανησυχεί και προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από