Κατσικάρης – «Σταθερή ομάδα κι επικίνδυνος αντίπαλος το Λαύριο»

Κατσικάρης – «Σταθερή ομάδα κι επικίνδυνος αντίπαλος το Λαύριο»

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τον αγώνα της Μάλαγα με το Λαύριο, την Τετάρτη (20/10 21:30) για τη δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η Μάλαγα φιλοξενεί το Λαύριο στην Ανδαλουσία την Τετάρτη (20/20 21:30, Cosmote Sport 4), για την δεύτερη αγωνιστική του BCL και ο τεχνικός των Ισπανών, Φώτης Κατσικάρης, αναφέρθηκε στο πόσο προσεκτικά πρέπει να προσεγγίσει την αναμέτρηση η ομάδα του, αν και είναι το μεγάλο φαβορί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το Λαύριο είναι μια πολύ σταθερή ομάδα, είναι με τον ίδιο προπονητή εδώ και δέκα χρόνια και έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Έχουν πολύ ξεκάθαρες ιδέες, με φιλοσοφία να τρέχουν, να είναι επιθετικοί στην άμυνα και να εκμεταλλεύονται τα προσόντα των παικτών τους. Έχουν ταλαντούχους και έξυπνους παίκτες».

Το Λαύριο κάνει καλή δουλειά το καλοκαίρι φέρνοντας ανθρώπους που κάνουν το άλμα στην καριέρα τους. Είναι μια δεμένη ομάδα και παίζει χωρίς φόβο. Αυτός είναι ο κίνδυνος για μένα. Είναι μια ομάδα που απολαμβάνει αυτή την εμπειρία και είναι επικίνδυνο αν την αφήσεις να παίξει. Εμείς δείχνουμε χαρακτήρα, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή και να έχουμε σταθερότητα στη διάρκεια της αναμέτρησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ