Στροφή 180 μοιρών ο Παναθηναϊκός: «Πάγωσε» του Λέιμαν, το σκέφτεται για τον Άντριους

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά την μεγάλη υπογραφή του Μπέικον στο Τριφύλλι

Τη Μονακό δεν μπόρεσε να τη νικήσει. Η νύχτα που πέρασε όμως μπορεί να έφερε πολλά παραπάνω από ένα ροζ φύλλο αγώνα επιπλέον στον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ντουέιν Μπέικον προφανώς δημιουργεί προσδοκίες σε αυτή τη νέα ομάδα που χτίζουν οι Πράσινοι.

Έβαλε ο Εξάστερος στη μηχανή του ένα φόργουορντ με χάρισμα στο σκορ σε μια εποχή που το υπ αριθμόν 1 πρόβλημα της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν είναι άλλο από τη δημιουργία και το σκοράρισμα. Μπορεί να πέτυχε 80 ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μονακό, όμως αυτό συνέβη για πρώτη φορά φέτος στη Euroleague.

Γενικότερα, το τριφύλλι βρίσκει στο πρόσωπο του Μπέικον τον παίκτη που του έλειπε, έναν φόργουορντ με αστείρευτο επιθετικό ταλέντο που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όπως είναι λογικό λοιπόν, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Μπέικον, στον Παναθηναϊκό «πάγωσαν» την υπόθεση του Λέιμαν που επίσης οι πράσινοι είχαν προχωρήσει.

Ο Ράντονιτς μαζί με τη διοίκηση αποφάσισαν να προχωρήσουν τελικά στην απόκτηση του πρώην παίκτη της Μονακό, παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι ο Λέιμαν δεν μπορεί να βρεθεί κι αυτός στο ΟΑΚΑ. Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι ραγδαίες μετά και την ήττα από τους Μονεγάσκους, που έφερε την ομάδα στο 1-3 και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν αλλαγές.

Για την ακρίβεια, κυκλοφορεί πολύ έντονα ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται όλο και πιο έντονα να ενεργοποιήσει τη συμφωνία που έχει με τον Λέιμαν, αλλά στο πλαίσιο αυτό να «τελειώσει» έναν από το υπάρχον ρόστερ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αν συμβεί αυτό τότε ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το τριφύλλι θα είναι ο Άντριου Άντριους, ο οποίος δεν έχει μπει ακόμη στο κλίμα της ομάδας και ο Ράντονιτς δεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του.

Στον Παναθηναϊκό επεξεργάζονται όλες τις παραμέτρους, σχετικά και με το συμβόλαιο του Άντριους, αφού μην ξεχνάμε ότι ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από