Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό: Στο νοσοκομείο ο Παπαγιάννης

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό: Στο νοσοκομείο ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονες στομαχικές διαταραχές και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε την τελευταία στιγμή για τον Παναθηναϊκό, λίγες ώρες πριν την αναμέτρησή του με τη Μονακό για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Ο Γιώργος Παπαγιάννης αντιμετώπισε ορισμένες στομαχικές διαταραχές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, τοποθετήθηκε ορός και όπως είναι φυσικό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στους Μονεγάσκους, απόψε στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικό: Δημοσιογράφος «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης από τον Μέσι! (vid)

Ο ίδιος πάντως επιθυμεί να βρεθεί στο γήπεδο και ως εκ τούτου η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Σχετικά με τον Ντέρικ Γουίλιαμς και με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από προχτές μετά από ένα χτύπημα στον μηρό, δεν προπονήθηκε ούτες και σήμερα το πρωί και θα δοκιμάσει πριν την έναρξη του αγώνα αν θα είναι στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ