Η απόλυτη επιβεβαίωση του «10»: Μετά τον Πονίτκα, η σειρά του Μπέικον

Η απόλυτη επιβεβαίωση του «10»: Μετά τον Πονίτκα, η σειρά του Μπέικον

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα πριν από περίπου έναν μήνα, ανακοίνωσε και τον Ντουέιν Μπέικον, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10» από τις 18/9.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του και επίσημα ο Ντουέιν Μπέικον, με τους Πράσινους να ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ.

Και σε συνδυασμό με τη μεταγραφή του Ματέους Πονίτκα πριν περίπου έναν μήνα, ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «10», για τις μετακινήσεις των δύο παικτών στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, όπως είχατε διαβάσει από τις 18/9, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς αναζητούσε δύο παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ της, με τον Αμερικανό και τον Πολωνό να αποτελούν τις βασικές επιλογές. Με το… φλερτ τελικά να καταλήγει σε… γάμο.

Πονίτκα: Από το φοβερό Eurobasket στον Παναθηναϊκό

Η αρχή έγινε με τον Ματέους Πονίτκα. Ο Πολωνός μετά το πολύ καλό Eurobasket που πραγματοποίησε με τη χώρα του, τερματίζοντας στην 4η θέση, θα συνέχιζε στη Ρέτζιο Εμίλια. Όμως εκεί ήταν που έκαναν την εμφάνισή τους οι Πράσινοι και με συνοπτικές διαδικασίες -σε συνδυασμό πάντα με τον ιταλικό σύλλογο που δεν προέβαλε καμία αντίσταση- έκαναν δικό τους τον παίκτη. Ο οποίος έφτασε στη χώρα μας άμεσα, υπέγραψε και μπήκε κατευθείαν στην ομάδα, αποτελώντας πλέον βασικό «γρανάζι» στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Η περίπλοκη υπόθεση του Μπέικον

Η περίπτωση του Μπέικον δεν ήταν τόσο απλή όσο αυτή του Πονίτκα. Ο Αμερικανός ήταν δεδομένο πως αναζητούσε ομάδα στο ΝΒΑ για να συνεχίσει την καριέρα του και θα το κυνηγούσε μέχρι το τέλος. Έτσι συμφώνησε με τους Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να συμμετάσχει στο training camp της ομάδας για να διεκδικήσει μια θέση, λίγο πριν το κλείσιμο της προθεσμίας για την υποβολή των ρόστερ ενόψει της εκκίνησης της λίγκας.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη ποτέ, και ο Μπέικον έμεινε ελεύθερος. Αμέσως τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκαν εκ νέου και οι Πράσινοι με προσεκτικές κινήσεις ήρθαν για άλλη μια φορά σε επαφή με τον 27χρονο πρώην παίκτη της Μονακό. Ώστε να συζητήσουν για τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Παρά τις όποιες αμφιβολίες για τον χαρακτήρα του και πως θα ταιριάξει στο υπόλοιπο σύνολο όλα κύλησαν ομαλά, μιας και μιλάμε για έναν αθλητή μεγάλης ποιότητας. Ο Μπέικον έδωσε τις εγγυήσεις του και έτσι δεν άργησαν να έρθουν οι επίσημες ανακοινώσεις, με τον Αμερικανό να φορά τα πράσινα και να βάζει ένα τέλος στο… σίριαλ που είχε δημιουργηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ