ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε σε κλινική στη Γερμανία Στρέλνιεκς (pics)

Τη σοβαρή ζημιά που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα αποκατέστησε σε κλινική της Γερμανίας ο Λετονός γκαρντ της ΑΕΚ, Γιάνις Στρέλνιεκς.

Σε πολυκλινική που εδρεύει στην Βαυαρία, 70 χιλιόμετρα από το Μόναχο, επέλεξε να χειρουργηθεί ο Γιάνις Στρέλνιεκς προκειμένου να αποκατασταθεί ο σοβαρός τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα.

Ο 33χρονος Λετονός σούτινγκ γκαρντ της ΑΕΚ χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τη Γαλατάσαραϊ και τέθηκε νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Αναπόφευκτα θα χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ασία.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Βεζένκοφ – Τι λένε στην Αμερική…

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ατζέντη Αρτούς Καλνίτις στο twitter, την επέμβαση ανέλαβαν δύο εξειδικευμένοι γιατροί και όλα κύλησαν βάσει του προγραμματισμού. Πλέον ο Στρέλνιεκς μετρά αντίστροφα για να ξαναπατήσει παρκέ, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του  και η αποκατάσταση, η οποία είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρονοβόρα μετά από τέτοιους τραυματισμούς.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της  ευχήθηκε περαστικά στο Λετονό άσσο με μήνυμα στα Social Media γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μείνε δυνατός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από