Τα «γαλλικά» του Λαρεντζάκη: «Ρε μ@λ@κ@ Πάπας ξύπνα! – What xipna means»

Τα «γαλλικά» του Λαρεντζάκη: «Ρε μ@λ@κ@ Πάπας ξύπνα! – What xipna means»

Τρομερό βίντεο με τον Γιάννουλη Λαρεντζάκη να είναι έξαλλος με τον συμπαίκτη του, Τζορτζ Πάπας για τις επιδόσεις του στο… Call of Duty.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πραγματοποιεί μια φανταστική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει κάνει απίστευτο «step up» και είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο «Λάρι» είναι η ψυχή των αποδυτηρίων, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και οι ίδιοι οι συμπαίκτες του, ενώ κάνει πολύ παρέα με τον Τζορτζ Πάπας, με τον οποίο περνούν αρκετό χρόνο παίζοντας video games.

Σε ένα από αυτά λοιπόν, οι δύο τους παίζουν Call of Duty και επικρατεί ο κακός χαμός, με τον Λαρεντζάκη να είναι έξαλλος με τον συμπαίκτη του για τις επιδόσεις του στο… Call of Duty.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ επιτέθηκε στον Ελληνοαμεριακανό με «γαλλικά», σε μάχη που είχε LIVE μετάδοση μέσω της πλατφόρμας Twitch.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάπας εξέφρασε την απορία του για τη λέξη «ξύπνα» που χρησιμοποίησε ο Λαρεντζάκης. Προχωρήστε στο 30:15 για να πάρετε ένα δείγμα από την… προβληματική συνεργασία ανάμεσα σε Πάπας και Λαρεντζάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ