Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου 77-84

Η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή δεύτερη περίοδο που έκανε, επικρατώντας της Μπασκόνια με σκορ 84-77 και παραμένοντας στο κυνήγι της οκτάδας.

Σε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» επικρατώντας της Μπασκόνια με σκορ 84-77, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

Έτσι το σύνολο του Αντρέα Τρινκέρι βελτίωσε το ρεκόρ του στο 9-11, παραμένοντας στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στην οκτάδα, ενώ η ομάδα του Νέβεν Σπάχια έπεσε στο 7-13 και παραμένει αρκετά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Κορυφαίοι για τους Βαυαρούς ήταν οι Οθέλο Χάντερ, Κόρι Γουόλντεν και Όγκουστιν Ρούμπιν που σημείωσαν από 17 πόντους έκαστος. Από την άλλη πλευρά, για τους Βάσκους ξεχώρισαν ο Γουέιντ Μπόλντγουιν με 23 πόντους και οι Σιμόνε Φοντέκιο, Ματ Κοστέλο που είχαν από 12.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Στη συνέχεια όμως η Μπάγερν βρήκε τις απαραίτητες λύσεις που έψαχνε και τρέχοντας ένα επιμέρους σερί 26-16 στο δεύτερο δεκάλεπτο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια στο +9, με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 42-33.

Στην τρίτη περίοδο η Μπασκόνια εμφανίστηκε πολύ πιο βελτιωμένη και προσπάθησε να ροκανίσει τη διαφορά όσο περισσότερο μπορούσε και της επέτρεψε η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Βαυαροί έφεραν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, όμως οι Βάσκοι δεν το έβαλαν κάτω και μάζεψαν εκ νέου την απόσταση. Όμως δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω και έτσι η Μπάγερν έφυγε με το σημαντικό διπλό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από