Μονακό – Ζάλγκιρις Κάουνας 82-83

Η Ζάλγκιρις Κάουνας έκανε μια τεράστια ανατροπή απέναντι στη Μονακό, παρότι είχε βρεθεί με διψήφιο αριθμό πόντων πίσω, επικρατώντας με σκορ 83-82.

Η Μονακό έπαιζε απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, και κυνηγούσε την οκτάδα. Κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά στο ημίχρονο, όμως η Ζάλγκιρις Κάουνας είχε διαφορετική άποψη και με μια φοβερή ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 83-82 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Κορυφαίος για τους Λιθουανούς ήταν ο Νάιλς Γκιφάι με 15 πόντους, 14 πόντους είχε ο Αρτούρας Μιλάκνις, ενώ 13 πρόσθεσε ο Ζοφρεΐ Λοβέρν. Από την άλλη πλευρά, ο 18 πόντους μέτρησαν οι Μάικ Τζέιμς και Ντουέιν Μπέικον.

Ο Μονακό ξεκίνησε πολύ δυναμικά την αναμέτρηση απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας, επιβάλλοντας τον ρυθμό με άνεση και παίρνοντας μια καλή διαφορά κόντρα στους Λιθουανούς. Στη συνέχεια, όσο περνούσε η ώρα το προβάδισμα ανέβαινε, με το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τους φιλοξενούμενους. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το +10 ως παρακαταθήκη, με το σκορ να δείχνει το 46-36.

Το σύνολο του Γιούρι Ζντοβτς εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο στο τρίτο δεκάλεπτο, καταφέρνοντας να μαζέψει αρκετά τη διαφορά, καταφέρνοντας να μπει ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα και της νίκης. Η Ζάλγκιρις δεν το έβαλε κάτω, πήρε το μομέντουμ και με μια τρομερή προσπάθεια ολοκλήρωσε την ανατροπή και επικράτησε με σκορ 83-82.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από