Ζντοβτς: «Πολύ δημιουργικός ο Τζέιμς, δύσκολα σταματάς τη Μονακό»

Ζντοβτς: «Πολύ δημιουργικός ο Τζέιμς, δύσκολα σταματάς τη Μονακό»

Ο Γιούρε Ζντοβτς ξέρει ότι η Ζαλγκίρις έχει μπροστά της ένα δύσκολο ματς με τη Μονακό απόψε (21:00) και εστίασε τις δηλώσεις του στον Μάικ Τζέιμς.

Η Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη Μονακό και η αντίπαλός της προβάλλει ως το φαβορί στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Λιθουανοί βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 3 νίκες σε 22 αγώνες και ο Γιούρι Ζντοβτς γνωρίζει ότι η νίκη είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Μιλώντας για το ματς, επικεντρώθηκε στην αθλητικότητα της Μονακό και στον Μάικ Τζέιμς, τον οποίο εκθείασε για τη δημιουργικότητά του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Μονακό είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, προσανατολισμένη κυρίως στην επίθεση. Το πώς παίζουν δεν ταιριάζει στο στυλ μας, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε με καλή ομαδική άμυνα και υπομονή στην επίθεση να τους… εκπλήξουμε.

Ο κόουτς Ομπράντοβιτς μείωσε πρόσφατα το ροτέισον του και τους έδωσε καλά αποτελέσματα. Ο Μάικ Τζέιμς είναι πολύ δημιουργικός για αυτούς. Η Μονακό έχει πολλά παιχνίδια με υψηλό σκορ. Δεν είναι εύκολο να τους σταματήσουμε, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να τους περιορίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ