Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού φαβορί για να αναλάβει τη Μακάμπι

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί παρελθόν από τη Μακάμπι και ήδη έχει βρεθεί το μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά από σχεδόν τριάμισι χρόνια στον πάγκο της. Ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή φετινή πορεία της ομάδας, αλλά η αφορμή για να απολυθεί ήταν η ήττα-αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισραήλ από τη Χάποελ.

Η διοίκηση της Μακάμπι «τρέχει» για την αντικατάσταση του Σφαιρόπουλου, με το μεγάλο φαβορί να είναι ένας πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Όντεντ Κάτας που μέχρι πέρσι καθόταν στην άκρη του πάγκου των πρασίνων.

Ο πρώην προπονητής του τριφυλλιού έχει θέση τζένεραλ μάνατζερ στην Γκαλίλ Γκιλμπόα, αλλά δείχνει έτοιμος να την αφήσει, εφόσον καταλήξει σε συμφωνία με την ομάδα του λαού. Το μεγαλύτερο εμπόδιο δείχνει να είναι η διάρκεια του συμβολαίου αυτή τη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη λίστα της Μακάμπι για τον πάγκο της είναι εκτός από τον Κάτας και ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ο Μαυροβούνιος προπονητής που άρχισε τη σεζόν στη Μονακό, αλλά απολύθηκε και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από