«Τελειώνει» από τη Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

«Τελειώνει» από τη Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

Η Μακάμπι έχει καλέσει Δ.Σ λόγω του αποκλεισμού από την Χάποελ Τελ Αβίβ και είναι πολύ πιθανό μέσα στην ημέρα να απολυθεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μακάμπι μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Χάποελ Τελ Αβίβ και όσα ακολούθησαν με το «ντου» των οπαδών στα αποδυτήρια, όπως διαβάσατε από «to10», με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι πιο κοντά από ποτέ στην απόλυση του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ, η διοίκηση της ομάδας κλίνει στην απόφαση να διώξει άμεσα τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος ήταν στον πάγκο της ομάδας από το Νοέμβριο του 2018. Η τρίτη ήττα από τη μισητή συμπολίτισσα Χάποελ και ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου φαίνεται πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ.

Εκτός όμως από τις εγχώριες διοργανώσεις, η πορεία της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα, παρά τις τελευταίες νίκες που βελτίωσαν τη βαθμολογική της θέση, δεν βοήθησε ιδιαίτερα, όπως και τα αρκετά κρούσματα απειθαρχίας, με τελευταία τα νυχτοπερπατήματα των Νάναλι, Ρέινολντς και Γουίλιαμς χθες, λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό.

«Η κατάσταση δεν μπορεί να γίνει χειρότερη», δήλωσε ανώνυμη πηγή της ομάδας στο «Israel Hayom», με τον Έλληνα τεχνικό να φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη και μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του, πληρώνοντας το μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ