Αυτή είναι η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και τις σημερινές αναμετρήσεις.

Με τέσσερις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη επί της Μονακό, με τους Καταλανούς να παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ρεκόρ 21-5, ενώ οι Γάλλοι έπεσαν στο 14-14 κρατώντας όμως τη θέση τους στην οκτάδα.

H Αναντολού Έφες πήρε το τουρκικό ντέρμπι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να ανεβαίνει στο 14-12 και την έβδομη θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας. Από την άλλη, το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς έπεσε στο 12-13 και έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην οκτάδα.

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Μπασκόνια, με τους Σέρβους να βελτιώνουν το ρεκόρ τους στο 11-15, όντας πλέον στην 13η θέση, ενώ οι Βάσκοι έπεσαν κάτω από τον Παναθηναϊκό, με αυτούς πλέον να είναι στην 17η θέση με ρεκόρ 7-19.

Η Άλμπα Βερολίνου πήρε τη νίκη κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας, μέσα στη Γερμανία, ανεβαίνοντας έτσι στο 10-16 και την 14η θέση, ενώ την ίδια στιγμή, οι Λιθουανοί δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το καλό σερί που είχαν χτίσει το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας τελευταίοι με 6-20.

Υπενθυμίζεται πως Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνικς Καζάν αποβλήθηκαν μέχρι νεoτέρας από τη διοργάνωση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Δείτε τη βαθμολογία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από