Μπαρτσελόνα: Αμφίβολος για το Final 4 o Έξουμ

Ο Ντάντε Έξουμ τραυματίστηκε στον πέμπτο αγώνα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και η συμμετοχή του στο Final 4 του Βελιγραδίου είναι αμφίβολη.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 81-72 της Μπάγερν Μονάχου στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς και πήρε την πρόκριση για το Final Four του Βελιγραδίου, ωστόσο αυτή η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ντάντε Έξουμ.

Ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το πέμπτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στους Βαυαρούς και η συμμετοχή του στο Final Four του Βελιγραδίου κρίνεται προς το παρόν αμφίβολη.

Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο προπονητής των Καταλανών Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει θλάση, μπορεί να χάσει 2-3 εβδομάδες. Περιμένουμε τις εξετάσεις να δούμε». Πάντως αν λείψει για μεγαλύτερο διάστημα είναι δεδομένο πως δεν θα προλάβει το Final Four του Βελιγραδίου που διεξαχθεί στις 19 με 21 Μάϊου.

Παράλληλα, ο Λιθουανός τεχνικός έκανε γνωστό πως το πρωί της Τρίτης είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές ο Κάιλ Κούριτς και μια μέρα νωρίτερα ανάλογο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει ο Μπράντον Ντέιβις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από