Παναθηναϊκός: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός απόψε (23/11, 21:00) φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τη «βαριά» ήττα από τη Φενέρμπαχτσε

Απόψε βράδυ Τετάρτης (23/11, 21:00) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μετά τη «βαριά» ήττα με 107-77 από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, το «τριφύλλι» θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή (2-6).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος πάσχει από οσφυαλγία, ενώ η συμμετοχή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν τη Βαλένθια στην Μπολόνια και έρχονται με εξαιρετική ψυχολογία στην Ελλάδα.

Ως απουσίες ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτη του, Τορνίκε Σενγκέλια, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο Σέμι Οτζελέγε αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και θα προφυλαχτεί ενόψει των επόμενων αγώνων. Στα θετικά νέα για την Μπολόνια, ο Ίφε Λούντμπεργκ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα λάβει κανονικά χρόνο.

Η διαιτητική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Η ιστορία των δύο ομάδων

5/5/2002 Κίντερ Μπολόνια-Παναθηναϊκός 83-89 (Τελικός)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από