Η Ελλάδα στη «μάχη» του Nations League: Οι προβλέψεις για θέση, βαθμούς και… μπαράζ (pic)

Η Ελλάδα στη «μάχη» του Nations League: Οι προβλέψεις για θέση, βαθμούς και… μπαράζ (pic)

H Ελλάδα έχει μπροστά της έναν... Γολγοθά κόντρα σε Σερβία, Γερμανία και Ολλανδία, με το Football Meets Data να καταγράφει τις πιθανότητές της - Όλα τα δεδομένα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η Ελλάδα ξεκίνησε την προετοιμασίας της για τα πρώτα πολύ απαιτητικά παιχνίδια του Nations League κόντρα σε Σερβία, Γερμανία και Ολλανδία. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προπονείται στο Ρέντη, πριν από την αναμέτρηση με τη Σερβία, εκτός έδρας (24/9, 21:45) και αύριο (23/9) θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι.

Το Football Meets Data έκανε τις δικές του προβλέψεις και σε αυτές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Εθνική μας ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, οι υπολογισμοί της πλατφόρμας έδειξαν ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει τρίτη στον όμιλο και προβλέπει πως θα μαζέψει 6,4 πόντους (xPoints), μετά από 20.000 προσομοιώσεις.

Διαβάστε επίσης – Παυλίδης: Το timing του Έλληνα φορ και η πρόκληση της Εθνικής (pic, vids)

Να σημειωθεί πως, η γνωστή πλατφόρμα «δίνει» 6,2 αναμενόμενους πόντους (xPoints) στη Σερβία, κάτι που φέρνει πολύ κοντά τις δύο χώρες, για την 3η θέση και επηρεάζει τις πιθανότητές τους για την τελική κατάταξη στον όμιλο.

Αναλυτικότερα, το Football Meets Data έδωσε στην Ελλάδα 7,7% πιθανότητες για την πρώτη θέση του ομίλου, 18,5% για τη δεύτερη, 32% για την τρίτη και τέλος, οι μεγαλύτερες πιθανότητες αφορούν την τέταρτη θέση με 41%.

Στο ενδεχόμενο που η Ελλάδα πάρει την τρίτη θέση και είναι στους δύο καλύτερους θα παραμείνει στη League A. Σε αντίθετο σενάριο, αν δηλαδή είναι στου δύο χειρότερους τρίτους, θα κληθεί να διεκδικήσει την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του Nations League μέσω των Play-offs απέναντι σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας του θεσμού.

Αυτό, θα ισχύσει ακόμη και αν η Ελλάδα πάρει την 4η θέση και είναι μία από τις καλύτερες τέταρτες ομάδες της League A. Δηλαδή θα βρεθεί στα playoffs με ομάδες από League A και Β. Αν πάλι είναι στις δύο χειρότερες τέταρτες της κατηγορίας, τότε θα υποβιβαστεί απευθείας στη League B.

Η πρόβλεψη του Football Meets Data – Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ