«Πόλεμος» για την Euroleague: Ξέφυγαν τα ποσά από Nova και Cosmote – Ποιος θα πάρει το «χρυσό» συμβόλαιο

Ξεκίνησε η διαδικασία προσφορών για την Euroleague, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο συμβόλαιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μπάσκετ που θα έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Τα τηλεοπτικά της Euroleague είναι σε πρώτο πλάνο και το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό πού θα βλέπουμε τη διοργάνωση την επόμενη τριετία (2023-2026). Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την αγορά, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μπάσκετ που θα έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Το τρέχον συμβόλαιο κόστισε περί τα 12,5 εκατ. ευρώ στη NOVA και στην αγορά λένε πως η επόμενη τριετία θα μπορούσε να ανέβει ακόμη και στα 15 εκατ. ευρώ! Η προθεσμία για την κατάθεση των προσφορών εκπνέει την 1η Δεκεμβρίου και εάν δεν υπάρξει παράταση ή κάποιου είδους μετάθεση της διαδικασίας, ως τις 5 με 10 Δεκεμβρίου θα έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης: Ο Χουάνγκ, η Φράιμπουργκ και οι ομάδες που κάνουν ουρά…

Αν γίνει η… κοσμογονική αλλαγή και καταλήξει στην Cosmote TV η Euroleague, αυτή θα έρθει να προστεθεί στις ουκ ολίγες που έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο, με πρωταγωνιστές κυρίως τα δύο συνδρομητικά. Αν εξαιρέσουμε το Μουντιάλ που όπως και το πρόσφατο Euro πήγαν στον ΑΝΤ1.

Θυμίζουμε πως από φέτος η Premier League πήρε… μεταγραφή για την NOVA, όπως και η Bundesliga ενώ νωρίτερα το ίδιο είχε συμβεί και με τη La Liga. Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός μετακόμισε από φέτος στην Cosmote TV κι ενώ από πέρσι είχαν βρει «στέγη» εκεί ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Για να δούμε λοιπόν πού θα κάτσει η μπίλια και με την Euroleague για την οποία λόγω «αιωνίων» το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από