Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός – Δύσκολη δοκιμασία στη χώρα των Βάσκων

Το δεύτερο του παιχνίδι στην Ισπανία μέσα σε μια εβδομάδα θα δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός (3/2, 21:30) ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αντίδραση ψάχνει ο Παναθηναϊκός απόψε στη χώρα των Βάσκων.

Μετά τη νέα ήττα στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, οι «πράσινοι» δίνουν απόψε (3/2, 21:30) το δεύτερο τους παιχνίδι στην Ισπανία στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Λάζαρος Ρότα: Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση, ένα… συμβόλαιο δρόμος

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς που βρίσκεται στο 8-14, διανύει μια πολύ κακή περίοδο, έχει μπροστά της μια πολύ δύσκολη δοκιμασία, καθώς η Μπασκόνια από τη μεριά της διανύει μια πάρα πολύ καλή περίοδο, έχοντας μάλιστα 9 νίκες σε 11 ματς στην έδρα της.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι διαβολοβδομαδα οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ, πολύ, πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», δήλωσε ο Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από