Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ τριετίας του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα- Χαοτική η διαφορά με τον Ολυμπιακό

Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ τριετίας του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα- Χαοτική η διαφορά με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός για άλλη μια χρονιά δεν τα πηγαίνει καλά στην Ευρωλίγκα και έχει ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ και μια τεράστια διαφορά με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, παραμένει στα κάτω «πατώματα» της βαθμολογίας και δείχνει πως ακόμη μια χρονιά θα είναι παρόμοια με τις προηγούμενες.

Οι πράσινοι παρότι ξεκίνησαν τη σεζόν με μεγαλύτερες φιλοδοξίες από την περσινή, δείχνουν να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και ίσως και χειρότερα. Οι αριθμοί είναι αυτοί που λένε την αλήθεια σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί και φέτος στον Παναθηναϊκό, ενώ δείχνουν ακόμη και ότι το τριφύλλι διανύει τη χειρότερη τριετία της σύγχρονης ιστορίας του.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπόρεσε -προς το παρόν – να αλλάξει ραγδαία την εικόνα του Παναθηναϊκού, ενώ οι πράσινοι με την ήττα από τη Ρεάλ έχουν φτάσει να έχουν διπλάσιες ήττες από νίκες στη Euroleague την τελευταία τριετία.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 84 ματς σε αυτό το διάστημα και έχει 28 νίκες και 56 ήττες, ενώ τη φετινή σεζόν έχει ρεκόρ 8-14. Πέρσι είχε 9-19, ενώ τη σεζόν 2020-21 είχε 11-23. Από την άλλη αν κάποιος κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα δει τις χαοτικές διαφορές ανάμεσα στους δυο «αιώνιους».

Ο Ολυμπιακός την τελευταία τριετία προελαύνει, έχοντας ρεκόρ 50-34, δηλαδή σιγά σιγά κοντεύει να έχει διπλάσιες νίκες από το τριφύλλι. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν φέτος ρεκόρ 15-7 και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ τις προηγούμενες δυο σεζόν είχε 19-9 και 16-18. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα απίθανο ρόστερ που κάνει πράγματα και θαύματα εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό και η λογική λέει ότι η διαφορά στους «αιώνιους» μάλλον θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Τουλάχιστον για φέτος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ