Ράντονιτς: «Να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις»

Ράντονιτς: «Να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις»

Οδηγό τον τρόπο που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Ζαλγκίρις πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Μπασκόνια (03/02) σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, στην έδρα της Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Ντέγιαν Ράντονιτς, τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης πως η ομάδα του πρέπει να παίξει καλή άμυνα και να δείξει το ίδιο πρόσωπο όπως στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ όταν κι έκανε την ανατροπή.

Διαβάστε επίσης: Έλα μωρέ με τον Μπουχαλάκη…

Όσα είπε ο Ράντονιτς:

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι διαβολοβδομαδα οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ, πολύ, πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός:

«Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Ο στόχος για εμάς είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδώσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζαλγκίρις. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και φυσικά να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ