Ντανίλο Μπαρτέλ: «Κρέμασε» τα παπούτσια στα 31 του εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο

Ο Ντανίλο Μπαρτέλ αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατό του, μόλις στα 31 του.

Τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ, Ντανίλο Μπαρτέλ, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Το όνομα του Ντανίλο Μπαρτέλ άρχισε να ακούγεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ από την θητεία του στην Μπάγερν Μονάχου (2016-2020), ενώ στην συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη για χάρη της Φενέρμπαχτσε (2020-2022).

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το deal Ολυμπιακού – Ουρακάν για Έσε – Αγορά του 100% με 4.000.000 € και φοβερές ενέργειες από τον παίκτη

Την δεύτερη του σεζόν στην Φενέρ υπέστη έναν τραυματισμό ο οποίος τον ανάγκασε να μείνει εκτός, ενώ ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Όπως αποδείχθηκε το πρόβλημα στο γόνατό του ήταν αρκετά σοβαρό και έγινε η αιτία ώστε ο Μπαρτέλ να ανακοινώσει την πρόωρη απόσυρση του από την ενεργό δράση, μόλις στην ηλικία των 31 ετών.

Ο Μπαρτέλ αγωνίστηκε σε 71 ματς της Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 7.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, ενώ μέτρησε 57% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 78% στις βολές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από