Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε ο Ραούλ Νέτο (pic)

Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε ο Ραούλ Νέτο (pic)

Ο Ραούλ Νέτο αποτελεί με κάθε επισημότητα τον νέο βασικό point guard της Φενέρμπαχτσε και του Δημήτρη Ιτούδη.

Επίσημη η «βόμβα» με Ραούλ Νέτο στην Φενέρμπαχτσε. Ο τούρκικος σύλλογος ανακοίνωσε και με την «βούλα» την απόκτηση του Βραζιλιάνου point guard, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Νέτο με μακρά θητεία στα γήπεδα του ΝΒΑ, έρχεται για πρώτη φορά στην Euroleague, υπογράφοντας με την Φενέρ συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνων.

Ο 31χρονος point guard είναι γεννημένος στην Βραζιλία. Ήταν μέλος του draft το 2013, βλέποντας τους Ατλάντα Χοκς να τον αποκτούν στο νούμερο 47. Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο Νέτο έχει παίξει με τις φανέλες των Γιούτα Τζαζ, Φιλαδέλφεια 76ερς, Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Νέτο είχε ακουστεί και για αρκετές άλλες ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός και η Βαλένθια.

Στην Ευρώπη είχε αγωνιστεί στην Μούρθια, όχι όμως σε επίπεδο Euroleague. Επίσης αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Ο έμπειρος Play maker θα ενισχύσει με τις υπηρεσίες του, την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και μαζί με τον Γιαμ Μάνταρ θα αποτελέσει τους βασικούς point guards της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Αυτό δηλώνει ακόμη μια εξέλιξη στην υπόθεση του Νικ Καλάθη, ο οποίος βλέπει την ομάδα στην οποία ανήκει να αποκτάει κι άλλον (σημαντικό) παίκτη στην θέση την οποία αγωνίζεται.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ