Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 83-69: Παράδοση στην Πόλη

Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε στην Πόλη για τρία δεκάλεπτα, η Φενέρ το εκμεταλλεύτηκε και όντας αρκετά εύστοχη από τα 6.75 επικράτησε με το άνετο 83-69 επί του τριφυλλιού. Στο 1-2 η ομάδα του Αταμάν.

Παράδοση άνευ όρων για τον Παναθηναϊκό στην Πόλη….

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρέθηκε σε πολύ άσχημη βραδιά για τρία δεκάλεπτα, γνωρίζοντας έτσι μοιραία την ήττα από το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη με 83-69.

Το τριφύλλι εμφανίστηκε αναποτελεσματικό και στις δύο πλευρές του παρκέ, με αποτέλεσμα να βρεθεί να κυνηγά από πολύ νωρίς στο σκορ.

Διαβάστε επίσης: Ηττα στις λεπτομέρειες από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο για τον Ολυμπιακό (12-11)

Πλέον ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την διαβολοβδομάδα του υποδεχόμενος την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή (20/10) στο ΟΑΚΑ.

Η Φενέρ ξεκίνησε την αναμέτρηση με το πόδι στο… γκάζι, με τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη να τρέχουν ένα σερί 10-0 για το 14-6, κλείνοντας έτσι το πρώτο δεκάλεπτο με το εκωφαντικό 27-9.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Καλ Γκάι, ο οποίος προχώρησε σε ένα απίθανο επιθετικό κρεσέντο σημειώνοντας 14 συνεχόμενους πόντους για το 33-19. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να είναι εύστοχοι από μακριά, για το 43-28 το πρώτου μέρους

Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τους Τούρκους να συνεχίζουν να διατηρούν το προβάδισμα με σχετική άνεση, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο 67-45.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι πράσινοι προσπάθησαν να συμμαζέψουν κάπως την κατάσταση, καταφέρνοντας να «τρέξουν» ένα σερί 11-0 για το 72-58.

Ωστόσο η μοίρα του αγώνα δεν μπορούσε να αλλάξει, με την Φενέρ να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 83-69.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-9, 43-28, 67-45, 83-69

Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από