Καλαϊτζάκης: «Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο, να πάρουμε το διπλό απέναντι στην Μπαρτσελόνα»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική της Euroleague, θέλοντας να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για την αναμέτρηση με τους Καταλανούς, τονίζοντας πως οι Πράσινοι είναι σε καλό δρόμο, ενώ στάθηκε και στους τραυματισμούς των Σλούκα και Βιλντόζα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης:

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Πήραμε μια μεγάλη νίκη τη Δευτέρα σε ένα ντέρμπι. Η Εuroleague είναι διαφορετική, παίζουμε με μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague όπως η Μπαρτσελόνα. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη.

Να πάμε εκεί μέσα και να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει και για τη συνέχεια. Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν χρειάζεται το scouting και κάτι παραπάνω. Έχουν πολλά επιθετικά όπλα. Ένας από αυτούς είναι ο Λαπροβίτολα. Ο Γουίλι και ο Βέσελι μέσα στο καλάθι. Έχουν πολλά ατού στην επίθεση. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Για τις απουσίες Σλούκα και Βιλντόζα: «Για τον Σλούκα δεν το ξέραμε, το μάθαμε το πρωί. Ο Βιλντόζα με τον Σλούκα είναι δύο βασικοί μας πυλώνες. Ο Σλου ήταν σε καλή κατάσταση και είναι και αρχηγός μας. Στόχος μας είναι η νίκη και αυτό πάμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από