Σοκ στον Παναθηναϊκό με Σλούκα!

Σοκ στον Παναθηναϊκό με Σλούκα!

Μεγάλο πλήγμα για τον Εργκίν Αταμάν και τον Παναθηναϊκό - Τι συνέβη με τον Κώστα Σλούκα...

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (3/11, 21:30) στο «Palau Blaugrana» για την 5η αγωνιστική της Euroleague και υπέστη ένα γερό πλήγμα, καθώς θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον Κώστα Σλούκα, αλλά και τον Λούκα Βιλντόσα.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τους μπλαουγκράνα εκτός έδρας και δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα από το βράδυ της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί μάλιστα για μερικές ώρες στο νοσοκομείο.

Φυσικά αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα για το τριφύλλι, με τον Αταμάν να ξεμένει από επιλογές στα γκαρντ, μιας και είναι εκτός και ο Βιλντόσα. Αυτό σημαίνει ότι το «κουπί» θα το τραβήξουν οι Γκραντ και Μωραϊτης οι οποίοι έχουν ξεμείνει ουσιαστικά στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω έμεινε και ο έτερος γκαρντ των πράσινων, Λούκας Βολντόζα, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, γεγονός που οδήγησε τον Εργκίν Αταμάν στην απόφαση να τον αφήσει στην Αθήνα, έως ότου αναρρώσει.

Στα ευχάριστα, ο Λευτέρης Μαντζούκας επιστρέφει στο ροτέισον του Παναθηναϊκού, αφού ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός από τα παιχνίδια με Μπασκόνια και Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ