Παναθηναϊκός: Ο Ναν και η τελευταία προσθήκη φέρνουν αποχωρήσεις…

Παναθηναϊκός: Ο Ναν και η τελευταία προσθήκη φέρνουν αποχωρήσεις…

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε και τον Κέντρικ Ναν, κοιτάζει και για άλλο παίκτη στην αγορά, οι ξένοι του έγιναν 8 και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει «κόψιμο» από τον Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν, ο οποίος θα αποτελέσει τον «παρτενέρ» του Κώστα Σλούκα στην περιφέρεια του τριφυλλιού.

Ο Αμερικανός πρώην ΝΒΑερ τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για 8 μήνες και αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ και να τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Ο Ναν μάλιστα δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη του Παναθηναϊκού, αφού μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη μια μεταγραφή που θα είναι αυτή που θα κλείσει το πράσινο ρόστερ. Ωστόσο, ο Ναν και η τελευταία κίνηση, δείχνουν ότι δεν… βγαίνουν τα κουκιά στο τριφύλλι όσον αφορά τους ξένους και τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League.

Ο Αταμάν έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ με 8 ξένους μετά την απόκτηση και του Ναν, οι οποίοι αναμένεται να γίνουν , αφού δύσκολα θα είναι Έλληνας, ή με ελληνικό διαβατήριο ο παίκτης που θα αποκτηθεί μετά τον Αμερικανό.

Οι ξένοι τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Παναθηναϊκό είναι οι Βιλντόζα, Ναν, Γκραντ, Γκάι, Γκριγκόνις, Ερνάνγκομεθ, Λεσόρ και Μπαλτσερόφσκι και όπως καταλαβαίνει κανείς το πιθανότερο σενάριο είναι πως τουλάχιστον ένας εξ αυτών θα «κοπεί» από τον Αταμάν, ώστε να γίνει πιο λειτουργικό το σύνολο.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει πέντε ξένους που είναι σίγουροι και φυσικά πρόκειται για τους Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις, Ερνάνγκομεθ και Λεσόρ, με τους 4 τελευταίους να είναι και αυτοί που δείχνουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Οπότε αν οι πράσινοι αποφασίσουν ότι πράγματι θα «κοπεί» κάποιος αυτός θα είναι ένας ή δύο από τους Βιλντόζα, Γκάι και Μπαλτσερόφσκι. Ο Αργεντινός γκαρντ δεν έχει δείξει αυτά που περίμεναν στον Παναθηναϊκό, έχει μείνει εκτός και αρκετό διάστημα λόγω τραυματισμού, ενώ «κόπηκε» λόγω ενοχλήσεων και από το ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο Γκάι είναι ένας «killer» που όμως έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά και που πήγε πολύ καλά στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πολωνός σέντερ αν και αγωνίζεται είναι πολύ «soft» σαν παίκτης και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Τα σενάρια λοιπόν είναι δύο.

Το ένα είναι να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός με 8 ξένους που σύντομα θα γίνουν 9 και να αλλάζει 3 παίκτες στην Basket League. Ένα σενάριο όμως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το δεύτερο και πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει τουλάχιστον ένας και ίσως και δύο παίκτες από τους τρεις που αναφέραμε παραπάνω, με τον Βιλντόζα να μοιάζει ο πιθανότερος και τον Μπαλτσερόφσκι να είναι και αυτός κοντά σε δανεισμό, ειδικά εφόσον πάρει και άλλον παίκτη ο Παναθηναϊκός. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες όμως σχετικά με τον Πολωνό ήδη κυκλοφορούν φήμες για δανεισμό του στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ