Νίκες για Έφες, Μονακό και Αρμάνι – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και τα αποψινά αποτελέσματα.

Με τέσσερις αναμετρήσεις στο πρόγραμμά της ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Euroleague, με τον ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στον Ολυμπιακό που επιβλήθηκε της Ζάλγκιρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης με σκορ 89-72 και ανέβηκε στο 6-4.

Στο πρώτο χρονικά ματς, η Αναντολού Έφες πήρε πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Παρτίζαν επιστρέφοντας από διψήφια διαφορά με σκορ 100-94. Έτσι οι Τούρκοι πήγαν στο 5-5, ενώ οι Σέρβοι έπεσαν στο 4-6, όντας αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία.

Στο Βελιγράδι, η Αρμάνι Μιλάνο πέρασε… αέρα από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 93-71, πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική της νίκη που της δίνει τη δυνατότητα να ανέβει στο 4-6, ενώ οι Σέρβοι συνεχίζουν να έχουν προβλήματα όντας πλέον στο 3-7.

Τέλος, στη Βασκονία, η Μονακό έδωσε μάχη με την Μπασκόνια, όμως η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν εκείνη που μπόρεσε να φύγει με το μεγάλο διπλό από την ισπανική έδρα με σκορ 77-75 χάρη στο κάρφωμα το Tζάρον Μπλόσομγκεϊμ. Έτσι, το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έπεσε στο 5-5, ενώ οι Μονεγάσκοι πήγαν στο 6-4.

Δείτε τη βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αναντόλου Έφες-Παρτίζαν 100-94

Ολυμπιακός-Ζάλγκιρις Κάουνας 89-72

Μπασκόνια-Μονακό 75-77

Ερυθρός Αστέρας-Αρμάνι Μιλάνο 71-93

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από