Τόμιτς: «Ο Τεόντοσιτς μπορεί να γίνει ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη»

Τόμιτς: «Ο Τεόντοσιτς μπορεί να γίνει ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για τους Μίλος Τεόντοσιτς και Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ερυθρός Αστέρας και Αρμάνι Μιλάνο κοντράρονται για τη Euroleague, με τον Μίλαν Τόμιτς να καλείται να σχολιάσει τους Σέρβους.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Μίλος Τεόντοσιτς μπορεί στο μέλλον να γίνει ένας από τους κορυφαίους προπονητές στη λίγκα, ενώ σχολίασε και τον πρώην συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Oι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς:

Για τον Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος Τεόντοσιτς, όπως καταλαβαίνει το μπάσκετ, μπορεί να είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Με τον τρόπο που αντιδρά, παίζει και κατανοεί το μπάσκετ, θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος προπονητής. Αλλά, πάντα λέω, το βασικό ερώτημα είναι αν οι μεγάλοι καλαθοσφαιριστές θέλουν να γίνουν προπονητές. Πολλοί παίκτες δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν αυτή τη δουλειά, η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη».

Για τον Σφαιρόπουλο: «Μιλήσαμε όταν υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα. Μιλήσαμε για το Βελιγράδι και τη ζωή και του είπα τα καλύτερα πράγματα για τον σύλλογο. Εκτός από το ότι δουλέψαμε μαζί τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης είναι καλός φίλος μου, αλλά θα είμαστε σε διαφορετικές πλευρές και όλοι θα παλέψουν για τη νίκη της ομάδας τους.

Μετά το παιχνίδι μπορούμε να πιούμε καφέ. Ένας κύριος, ένας κύριος με τρόπους. Κοίτα πώς συμπεριφέρεται στον πάγκο, δεν τον βλέπεις ποτέ να κάνει κάτι αντιαθλητικό. Ελέγχει τα συναισθήματά του και ξέρει πάντα πότε και πώς να μιλήσει στους παίκτες. Όσο για τις μπασκετικές γνώσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για τα προσόντα του. Όλη η Ευρώπη ξέρει τι προπονητής είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ