Νίκες για Μακάμπι, Μπασκόνια, Βαλένθια και Βίρτους Μπολόνια – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague μετά και τα αποψινά αποτελέσματα.

Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστικής της Euroleague και πρώτη για τη «διαβολοβδομάδα» που διανύουμε.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στη Βασκονία, η Μπασκόνια επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε με σκορ 80-79 χάρη σε καλάθι του Μάρκους Χάουαρντ στο φινάλε. Έτσι οι Βάσκοι ανέβηκαν στο 7-5, ενώ οι Τούρκοι έπεσαν στο 6-6.

Στη Γαλλία, η Βιλερμπάν έδωσε μάχη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως οι Ισραηλινοί ήταν οι μεγάλοι νικητές επικρατώντας με σκορ 94-91. Έτσι η «ομάδα του λαού» βελτίωσε το ρεκόρ της στο 7-5, ενώ οι Γάλλοι έπεσαν στην τελευταία μαζί με την Άλμπα στο 2-10.

Στην Ισπανία, η Βαλένθια πρόσφερε ένα μεγάλο ματς μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα, με τις «νυχτερίδες» να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 85-81. Έτσι η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού πήγε στο 6-6, με τους Σέρβους να πέφτουν στο 4-8.

Τέλος, στην Ιταλία, η Βίρτους Μπολόνια έκανε την… έκπληξη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με σκορ 80-75. Έτσι, οι Ιταλοί ανέβηκαν στο 8-4 όντας στην τρίτη θέση, όμως οι Καταλανοί παραμένουν δεύτεροι με ρεκόρ 9-3.

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από