Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να ρεφάρει με τη βοήθεια του κόσμου του»

Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να ρεφάρει με τη βοήθεια του κόσμου του»

Για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τσους Ματέο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη σερί της αναμέτρηση στην Αθήνα, με τον Τσους Ματέο να μιλά για το ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στις δηλώσεις του στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Έλληνες οπαδοί, ενώ τόνισε πως οι Πράσινοι θέλουν να… ρεφάρουν την ήττα τους από την Αναντολού Έφες.

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Οι Έλληνες οπαδοί υποστηρίζουν τις ομάδες του πολύ ένθερμα και είναι κοντά στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην Ελλάδα και περιμένω ένα παιχνίδι παρόμοιο με το χθεσινό απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν θα πρέπει να χάσουμε τον έλεγχο του αγώνα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει διαφορετικό στιλ από τον Ολυμπιακό, αλλά θα βρούμε μπροστά μας έναν μαχητικό αντίπαλο που προέρχεται από μια ήττα στην Κωνσταντινούπολη και θα θέλει να ρεφάρει με τη βοήθεια του κοινού του.

Για μας νίκες όπως αυτή επί του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν την καλή χημεία, την καθημερινή δουλειά και την εφαρμογή του πλάνου από την ομάδα. Τέτοιες νίκες σού δίνουν αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις να δουλεύεις με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ