Αταμάν: «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague»

Αταμάν: «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ως την κορυφαία ομάδα της Euroleague την τρέχουσα σεζόν χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εργκίν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου και πρωτοπόρο με 11 νίκες – 1 ήττα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (7/12, 21:15), στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάς». Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για τους παίκτες των «πρασίνων».

Χθες, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και σήμερα, άμα τη επιστροφή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η αποστολή μετέβη απευθείας στο ΟΑΚΑ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει βίντεο και προπόνηση. Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να γίνουν το δεύτερο κατά σειρά… θύμα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον Ολυμπιακό, αυτήν την εβδομάδα, με τον Αταμάν να ζητά από τους παίκτες τους να βγάλουν… σκληράδα στο παρκέ.

Οι «πράσινοι» πήγαν απευθείας από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να δουν VIDEO και να κάνουν προπόνηση για τη «μάχη» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε: «Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague μέχρι τώρα. Πρέπει να αγωνιστούμε με σκληράδα στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους Φακούντο Καμπάτσο και Ντζάναν Μούσα. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ, στον οποίο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ